Welkom op de muziek pagina.

Op deze pagina zal ik mijn eigen muziek posten, maar ook wat liedjes neerzetten waar ik naar luister om je een beter idee te geven wat mijn stijl is. Voor mijn mixtapes kun je naar mijn Soundcloud pagina gaan. Vind je een nummer nou erg goed of heb je er iets op aan te merken?

Laat dan een comment achter!

LG-Snow Mountain. Snow Mountain, een track waar ik focus op een van mijn favoriete delen van EDM. Door de techno vibe de juiste elementen van progressive house krijgt deze track zijn vorm.

 

LG-A Place. Een verkenning van nieuwe mogelijkheden. Ik maakte met een combinatie van chill en house een track die veel verschillende inhouden bevat.

 

LG-Shootout. Een nieuwe track: Shootout! Weer terug naar progressive house. Enjoy!

 

LG-The Stars. Mijn track genaamd: The Stars. Ik ben erg tevreden over hoe de track is geëindigd. Ik wilde een deep house nummer maken, en hij is terecht gekomen zoals ik wilde!

 

JAGGS-RamperEen van mijn persoonlijke favorieten is deze banger van JAGGS. Deze zul je vaak in mijn sets tegenkomen. 

 

LG-Chords Re-mastered. Mijn eerste track ooit in een nieuw hoesje. Naarmate ik meer leer over produceren, hoor ik meer fouten in mijn oude projecten. Sinds chords een officiële track van mij is heb ik hem opnieuw ge-mastered. Enjoy!